ЯКЩО ТИ ПРОТИ БЛОКУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА ПОДАТКІВЦЯМИ – ЗРОБИ РЕПОСТ !!! РОЗГОЛОС !!!

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

До АО «РЕВЕЛІН ІНФОМЕЙШН ГРУП» звернулось підприємство з Київської області «МДМ-ГРУП» – виробник антисептичної продукції.

Вчора слідчі Державної фіскальної служби прийшли до них з обшуком. При собі, як це передбачено законом, у слідчих фіскалів була ухвала суду на проведення обшуку. Нічого не знайшовши, слідчі посеред дня покинули підприємство. І начебто ця історія мала б закінчитись. Але ні.
Сьогодні, 10.06.2021, з нікому невідомих причин слідчі Державної фіскальної служби знову прийшли на обшук і пред’явили ту саму вчорашню ухвалу суду. Але згідно КПК України на одну слідчу дію має бути один окремий документ. Тобто, пред’явлена вчора ухвала суду на проведення обшуку себе вичерпала. Незважаючи на прямі норми КПК України, слідчі-податківці заявили, що вони начебто вчора робили перерву (що не передбачено КПК України) і сьогодні знову почали переривати все верх дном на підприємстві, фактично паралізуючи роботу підприємства.
Виходить, що ДФС вводить нові юридичні поняття до закону, вдаючись до вільного трактування своїх протиправних дій.

На захист підприємства стали адвокати АО «РЕВЕЛІН ІНФОМЕЙШН ГРУП» та професійні охоронці «ЛЕГАЛ ФОРС РІ ГРУП», а також … трудовий колектив підприємства, якого такими діями позбавляють заробітку і реалізації права на працю. Люди діяли відчайдушно, адже це їх єдина робота в цій місцевості.




Адвокати АО «РЕВЕЛІН ІНФОМЕЙШН ГРУП» зупиняють незаконні дії слідчих ДФС, не дають їм можливості провести явно незаконний обшук і відновлюють роботу на підприємстві.

ПРОТИСТОЯННЯ ТРИВАЄ !!!

АО «РІ ГРУП»

ПОВЕРТАЄМО ВІРУ В УКРАЇНСЬКЕ ПРАВОСУДДЯ!

Сайт: https://www.revealinginformation.com.ua/

Адреса: м. Київ, вул. Дегтярівська, 25а, корпус Л

E-mail: rigroup@revealinginformation.com.ua

Телефони: +38095 868 35 90 +38067 868 36 90