БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ: НАЙПРОСТІШІ ПРАВИЛА ЗАХИСТУ ДАНИХ

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

На сьогоднішній день все частіше до АО «РІ ГРУП» звертаються громадяни та компанії з питаннями, які стосуються безпеки в інтернеті, захист своїх персональних даних.

Сьогодні мережа Інтернет стала універсальним способом і засобом зберігання інформації. Чи замислювалися ви над питанням, скільки різної інформації розміщується в соціальних мережах кожного дня: починаючи з дати та місця народження, навчання, роботи?

Тому наразі стає популярним питання захисту персональних даних особи.

Право на захист персональних даних та конфіденційність є основоположним правом людини, саме це право нам гарантує Закон «Про захист персональних даних».

АО «РІ ГРУП» пропонує Вам дотримуватись інструкцій для захисту себе і своїх даних. Для того, щоб убезпечити себе та свої дані, не надавайте їх нікому. Захищайте свої паролі, використовуйте двофакторну автентифікацію, користуйтеся офіційними програмами, перевіряйте програми, які завантажуєте.

Для тих, хто незаконно збирає, зберігає, знищує та поширює конфіденційну інформацію про особу передбачена Стаття 182 (Порушення недоторканості приватного життя) Кримінального кодексу. Покарання за таку діяльність становить від 8500 до 17000 гривень, а за повторні злочини – навіть позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

На кожному із зазначених етапів, АО «РІ ГРУП» зможе Вам допомогти в цьому і надати комплексне вирішення питання.

АО «РІ ГРУП»

ПОВЕРТАЄМО ВІРУ В УКРАЇНСЬКЕ ПРАВОСУДДЯ!

Сайт: https://www.revealinginformation.com.ua/

Адреса: м. Київ, вул. Дегтярівська, 25а, корпус Л

E-mail: rigroup@revealinginformation.com.ua

Телефони: +38095 868 35 90 +38067 868 36 90