Гоменюк Андрій Миколайович, Директор Юридичної компанії “Revealing Information” прийняв участь в засіданні круглого столу

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

Гоменюк Андрій Миколайович, Директор Юридичної компанії “Revealing Information” прийняв участь в засіданні круглого столу, який відбувся в Національній академії внутрішніх справ.
За круглим столом обговорювалися особливі умови та ефертивність використання поліграфа під час досудового розслідування.

На заході виступили начальник Депертаменту оперативно-технічних заходів НП України, завідувач наукової лабораторії з проблем психологічного забезпечення та психофізичних досліджень НАВС, генеральний директор ТОВ «Східноєвропейський центр кадрової безпеки» та голова ГО «Колегія поліграфологів України».
Учасниками круглого столу були: державні органи установи й організації, міжнародні партнери,заклади вищої освіти, громадські та приватні організації.