Група компанії «РІ ГРУП» спеціалізується на наданні інформаційно–аналітичних, юридичних  та охоронних послуг, а також послуг по забезпеченню безпеки в сфері бізнесу.

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

Група «Revealing Information Group» має свої структури:

«РЕВЕЛІН ІНФОРМЕЙШН» – це всеукраїнське юридичне об’єднання експертів широкого спектру, що надає послуги по захисту прав потерпілих від будь-яких видів правопорушень, шахрайства та бандитизму. Наші послуги включають в себе юридичну підтримку бізнесу, аналітично-інформаційну роботу, заходи безпеки з протидії рейдерству, супровід клієнтів в кримінальних, господарських і цивільних спорах, та багато іншого.

Ми – єдина юридична компанія в Україні, яка пропонує такий широкий спектр послуг, володіє унікальним досвідом в розкритті найскладніших справ та має чіткий моральний кодекс. Кожен наш співробітник проходить конкурс, на якому перевіряються його професійні, психологічні та моральні якості. Внаслідок цього, ми можемо бути на 100% впевнені, що кожен член нашої команди є висококласним експертом, що працює з нами пліч-о-пліч на благо спільної мети.

«ДТП ЕКСПЕРТ» РІ ГРУП – юридична компанія яка здійснює захист прав водія при ДТП або порушенні ПДД. В режимі 24/7, команда кваліфікованих спеціалістів в складі юристів, адвокатів та аварійних комісарів, прибуває на виклик та надає повний спектр послуг стосовно юридичного захисту. Вчасний виклик адвоката для невідкладного захисту на місці пригоди забезпечує правильне оформлення всіх дій під час події (ДТП або порушення ПДД) згідно вимог чинного законодавства, та, в першу чергу – захисту інтересів потерпілого.

«ФОРМУЛА ЗАХИСТУ» РІ ГРУП – юридична компанія яка здійснює комплексний захист ваших інтересів та юридичне супроводження усіх бізнес процесів.

Краще за професійного юриста, ніхто не допоможе в питаннях корпоративної безпеки Вашого бізнесу. Якщо беремось за виконання завдання – гарантуємо надійність своїх послуг!

За порівняно недовгий час свого існування, ми зуміли підібрати згуртований і кваліфікований штат співробітників, впровадити внутрішню систему контролю якості послуг і заслужити довіру у значної кількості клієнтів. 

«БІЗНЕС ПРОТЕКШН» РІ ГРУП це юридична компанія, яка надає великий спектор послуг для всього бізнесу, а також може займатись будь-якою юридичною діяльністю. 
Найкращий спосіб уникнути проблеми – бути до неї готовим. В динамічному середовищі сучасної підприємницької діяльності, потрібно бути в змозі захистити правові інтереси власного підприємства.Часто бізнес, що приділяє недостатньо уваги веденню своєї юридичної підтримки – в результаті витрачає набагато більше часу та ресурсів на вирішення проблем, ніж він витрачав би на їх запобігання.
Ми допоможемо вам сконцентруватися на стратегічних цілях, беручи на себе всі технічні деталі, такі як: грамотне складання договорів, отримання необхідних дозволів та ліцензій, та багато іншого. Налагодити свою юридичну захищеність можливо на будь-якому етапі становлення бізнесу, виходячи з індивідуальних потреб підприємства.
Також БІЗНЕС ПРОТЕКШН пропонує низку провідних методів забезпечення економічної безпеки підприємства, визначаючи та усуваючи слабкі сторони в діяльності компанії, можливі загрози та дестабілізуючі фактори.

«ЛЕГАЛ ФОРС» РІ ГРУП охоронна компанія яка надає комплексний захист всіх сфер Вашого життя: персональну охорону, охорону будинку, автомобіля, цінних вантажів, бізнесу. Ми усвідомлюємо, що Ви довіряєте нам найцінніше: свою безпеку, Ваших близьких, майно, бізнес. Ми ефективно поєднуємо багаторічний досвід роботи і новітні тенденції в сфері охорони. Цінуємо довіру і лояльність наших клієнтів, завдяки чому, постійно покращуємо якість послуг, що надаються. Всі співробітники нашої охоронної компанії, регулярно підвищують свій професійний рівень.