8 жовтня 2018 року на майно компанії «РОСТОК ХОЛДИНГ» було накладено арешт

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

8 жовтня 2018 року на майно компанії «РОСТОК ХОЛДИНГ» було накладено арешт за клопотанням прокуратури Харківської області. В рамках цього арешту відчуження майна на елеваторах та збір врожаю було заборонено.

8 жовтня 2018 року на майно компанії «РОСТОК ХОЛДИНГ» було накладено арешт за клопотанням прокуратури Харківської області. В рамках цього арешту відчуження майна на елеваторах та збір врожаю було заборонено, а з настанням холодів й зовсім стало неможливим, що принесло глобальні збитки компанії. За період дії арешту (за останній місяць) сума збитків становить близько 130 мільйонів гривень.
Після внесення заборони Харківським судом, на елеватори та на входи підприємства була встановлена Поліція Охорони Національної поліції України. Перебування цієї служби на території підприємства не є законним та суперечить Закону України «Про охоронну діяльність», так як ніяких договорів з нею не було укладено раніше.

8- го листопада за клопотанням адвокатів компанії «РОСТОК ХОЛДИНГ», апеляційним судом Харківської області було знято арешт з активів, заборону збирати врожай та здійснювати продаж зерна, а клопотання прокурора залишено без розгляду.
13 листопада, через 5 днів після скасування рішення ухвали Харківського апеляційного суду, діяльність підприємства не було відновлено, транспорт на територію підприємства не запущено. Служба Поліції Охорони ще стоїть на своїх позиціях, заважаючи роботі підприємства , подальші їх дії непередбачувані. Таким чином Служба Поліції Охорони безпосередньо втручається в господарську діяльність підприємства, що прямо суперечить Кримінально-процесуальному Кодексу України та Закону України «Про охоронну діяльність».

Завдяки злагодженим діям трудового колективу та запрошених юристів кількох юридичних компаній, в тому числі компанії «REVEALING INFORMATION», дану ситуацію вдалося вирішити- відновити роботу підприємства.
З цієї ситуації стає зрозумілим, що на підприємство «РОСТОК ХОЛДИНГ була здійснена «РЕЙДЕРСЬКА АТАКА» і дії правоохоронних органів направлені не на встановлення істини по справі, а доведення підприємства до банкрутства.