Що робити, якщо Ваш автомобіль викрадено

Ми - команда експертів широкого спектру, яких об’єднує багаторічний досвід, повага до закону та прагнення захищати постраждалих, а не задовольняти інтереси злодіїв.

Питання противоправних дій відносно транспортних засобів в нинішній час привертає увагу все більше і більше. За останній час кількість викрадень автомобілів збільшилося на 20%, тож необхідно бути пильними.


Розслідування такої справи потребує кропіткої і правильної експертної роботи, що потребує часу і нагальності. 10 травня до нашої компанії «REVEALING INFORMATION» звернулася особа з тим, що її автомобіль було викрадено. Завдяки тому, що людина швидко відреагувала і звернулася до нас за допомогою, ми змогли невідкладно провести весь ряд заходів для реалізації її прав і за два дні знайшли місце перебування транспортного засобу.
Якщо Ви не знаєте як правильно заявити про протиправну дію відносно Вас чи потребуєте достатньої допомоги – варто звернутися до експертів. На основі аналізу даних будується правильна стратегія по розслідуванню справи, яка відноситься до такого виду правопорушень.
В нашій команді працюють люди з досвідом у даній сфері і достатніми знаннями для організації рішення Вашої проблеми. Наші спеціалісти самостійно працюють та організують взаємодію з державними службами.
Дзвоніть +380678683690 та пишіть на Viber +380958683590
Наша електронна адреса: revealing@ukr.net